50 Cent prvi put u Srbiji

januar 28, 2016 Uroš Priroda 0 comments

50 Cent prvi put u Srbiji!

319716_3709005535559_1144422716_n

U hotelu Intercontinental 5.11.2006, 50 Cent je imao konferenciju za novinare. Tada sam kao njegov fan bio na istoj kako bih mogao da ga upoznam. Tada sam bio jako mali (kao što se na slici i vidi). Sve njegove pesme sam znao namapet. On mi je bio omiljeni reper. Pošto je 10 minuta kasnio na konferenciju ušao je i možete videti moju reakciju. Bilo mi je nestvarno da on je pored mene.  Dok je trajala konferencija ležao sam ispred svih novinara i slikao ga mobilnim telefonom (pogledaj sliku dole).

DSC_5609

Pošto sam mu bio simopatičan zbog mog pristupa, posle intervuja sam mu uzeo autogram, a on je pričao samnom iako ga ja nisam razumeo 🙂

Nakon toga, otišli smo ispred da se fotogafišemo. Verovano zato što sam bio najmlađi i najluđi uhvatio me je za ruku i stavio pored njega kako bi se fotografisali.  Slika je izašla u OK čaopisu.

20

Sutradan je bio koncert G-unita gde su pored 50 Centa nastupali i BS, VIP, Struka. Dok sam bio u prvim redovima uživao sam u hitovima. Tada je izašla pesma Window shopper i spot za pesmu. U Beogradskoj areni je bilo preko 15.000 ljudi koji su učinili atmosferu fanstastičnom.  Koncert je trajao do kasnih časova kada smo otišli kući. Uhvatio sam i peškir G-unit koji je bacio i poneo sam uspomenu kući.

 

50 Cent je došao u Srbiju nakon par godina da održi još jedan koncet u Sava centru.

Njegovi albumi su:

Get Rich or Die Tryin’The MassacreCurtisBefore I Self DestructAnimal AmbitionStreet King Immortal 

50 Cent je jedan od naboljih i najpoznatijih repera u celom svetu. Snimio je i nekoliko filmova u kojima je glumio glavnu ulogu. Njegova imovina prelazi nekoliko stotina miliona dolara.


About the Author

Ostavite komentar!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *