Bogoljub Karić posle 11 godine u Srbiji

decembar 31, 2016 Uroš Reklamna 0 comments

Bogoljub karić oslobođen svih optužbi i konačno je slobodan da se vrati u Srbiju. Obećao je mnogo radnih mesta, mnogo prosperiteta našoj državi ukoliko vlast bude raspožena samo da mu omogući to ovlašćenje.

Podsetimo, Specijalni sud u Beogradu ukinio je rešenje o pritvoru i naložio je povlačenje poternice koja je pre 11 godina raspisana za Bogoljubom Karićem, pošto je tužilaštvo za organizovani kriminal obustavilo istrage vođenje protiv njega.

 

Na aerodromu je bilo prepuno ljudi, kako novinara tako i naroda koji su ga dočekali.

Šampanjac za kraj

Doček je završen uz pozdrave, zahvalnost svima koji su došli i šampanjac…

uki_6577

dfz_1022

O oduzetoj imovini

O imovini koja mu je oduzeta, rekao je da neće tražiti ništa, ali da očekuje da vlast, ako je “normalna”, to pitanje reši u skladu sa međunarodnim rezolucijama.” Ja ne tražim ništa, ali očekujem da vlast bude revnosna i poštuje pravila EU i obešeteti oštećene. Meni ne treba ništa. Napravio sam 15 Mobtela van Srbije”, rekao je on.

uki_6810

“Vučića sam video samo na televiziji”

– Ali, ima nešto bolje od toga: da zaposlimo Srbiju – to je najveće kanabe koje treba Bogoljubu i, ako daju Bogoljubu mogućnost da zaposli ovaj naš narod, ja ću biti sluga najbolji, a oni ministri. Ako to uspeju da shvate, ja ću biti sluga broj jedan – rekao je Karić dodajući da o tome nije razgovarao s predsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem, da ga nije upoznao i da da je video samo na televiziji. Kako je dodao, “ako mu zatrebam, zna gde sam, zvaće me”.

dfz_1123

Posle dolaska u Srbiju, Bogoljub se sastao sa partijarhom Irinejem u patrijaršiji. Posle je dao kratak intevju za novine i otišao u kuću gde je proveo ostatak dana.

dfz_1113

Sve je prošlo dobro, nije bilo nikakavih poteškoća i rekao je da je zadovoljan odlukom vlade Srbije.

 

Očekuje se razvijanje i otvaranje BK televizije kao i razvitak BK grupe.

dfz_1166

Sve fotografije su Eksluzivne sa zaštitom prava.

 


About the Author

Ostavite komentar!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *