Grad greha – Zakintos

decembar 25, 2015 Uroš Modeling 0 comments

Ukoliko ste bili na Zakintosu dobro znate o čemu govorim!

UKI_4890

Ukoliko ste bili za Zakinotu dobro znate kakvo ludilo tamo se može doživeti kao i na koliko različitih načina možete doživeti slične situacije (zavisi u kom se stanju nalazite) . Godine 2014. moj put na Zakintos u trajanju od 24 dana je protekao haotično i nezaboravno. Ekipa koja je krenula samnom je od samog početka počela da testira svoje granice i to tako da do granice Makedonije su bili na granici da ih vrate za Beograd 😀

Srećom su nas pustili da u istom broju stignemo na ostrvo u kom smo i pošli. Kada smo ušli u sobe i spremili, prvo smo otišli na grupno kupanje (devojke bez brusa) čime smo zabeležili svoj dolazak i osvežili se od 24 sata vožnje. Đeparac je bio namenjen za nekoliko stvari. Pivo, izleti, pivo, hrana i da li sam pomenuo pivo?

Ekipa na slici je toliko tolerantna da postoje video zapisi koje ćemo uz pristanak ovih članova obelodaniti. Mislim da je dovoljno reći da se za buđenje koristi aparat za gašenje požara, da se tetovaže rade u jutarnjim satima, a spavanje se dešava u prekidu rada mozga. Devojke koje se kupaju bez brusa, piju tekilu na dnevnoj žurci i uz sve to baloni koji su u Grčkoj hit razbijaju standarde normalnih žurki.

Ukoliko niste bili, a mislite da pričam neistinu, idite, posetite ovo ostrvo i recite mi da grešim!


About the Author

Ostavite komentar!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *