Sajam automobila 2016


Sajam automobila Beograd 2016

Sajam je uvek veliki izazov za fotografisanje i ma kako ti izgledalo lako i jednostavno, veoma je komplikovano i zahtevno napraviti neobične i originalne fotografije koje su drugačije od ostalih. Puno fotografa dolazi na ovaj sajam kako bi napravili fotografije i svi se trudimo na naše budu najbolje. Puno ljudi i malo vremena jeste problem koji moramo da prevaziđemo kako bismo napravili najbolje fotografije.

Na samom sajmu od automobila je bilo puno novih modela, ali što se tiče kompletnog utiska moje lično mišljenje jeste da je to moglo da bude ozbiljnije, mislim na modele automobila. Tu je trebalo da budu novi S modeli, kao i neki premijum luks modeli raznih kompanija.

Široki pogled na sajam je izgledao nešto poput ove fotografije ispod

UKI_4885

 

Dobra posećenost jeste jedna od bitnih faktora koju ovaj sajam poseduje. Neki od najboljih modela koje sam video na sajmu su Bentley Continental, Flying spur, Mercedes e klasa, kao i pojednini modeli BMW-a. Pored sportskih automobila bilo je i puno old timera koji imaju posebnu i veliku energiju. Oni su bili vrhunski i bilo ih je puno.

Pored starijih modela bilo je i modela iz budućnosti poput ovog ispod

UKI_4793

Ovaj model udiće budučnost, a izbacju snagu od 500 konja na auspuh. Model izlazi krajem 2016 godine.
Nešto što je ostavilo definitivno najveći utisak na mene je Bentley, kao i lepe devoje koju su ulepšavale ovaj izlog premijum autombila.

UKI_4841

Posle višesatnog provoda na sajmu morao sam da nastavim dalje u želji da će dogodine biti još puno novih i atarktivih modela za fotografisanje, a i za pazariti što da ne? 🙂

 

UKI_4782

UKI_4799-Edit


About the Author

Ostavite komentar!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *